Industrivirksomhederne benytter sig i stigende omfang af Fastbox-konceptet. Det blev da også en af Solars mange industrikunder, der viste sig at bestille Fastbox nr. 25.000.

Det var en glædelig overraskelse for direktør Søren Jensen, hos den vestjyske automatiserings-virksomhed Holtec Automatic A/S, da han erfarede, at virksomheden netop havde bestilt Fastbox nr. 25.000. Jesper V. Jensen, salgschef for Industri syd hos Solar Danmark A/S fik fornøjelsen at overrække Fastboxen samt en iPad til den heldige vinder.

Det landsdækkende Fastbox-koncept anvendes nu også i stigende grad af Solars industrikunder. Det er typisk i forbindelse med, at der opstår et akut behov for nogle specifikke produkter, som f.eks. kan forekomme ved nedbrud eller i forbindelse med serviceopgaver.
-Vores medarbejdere leverer løsninger, til alt lige fra montage og programmering af styringer til en specifik maskine eller til dataopsamling på et maskinanlæg. Står vi over for et akut problem, som f.eks. nedbrud på et maskinanlæg, sparer det os for meget tid, at vi hurtigt og nemt kan bestille en Fastbox via mobilen eller iPad ‘en og få den leveret på den ønskede adresse kort tid efter, forklarer Søren Jensen.

Se dette indslag, om Holtec Automatic & SOLAR Fastbox nr.25.000