Opgradering, optimering & udskiftning af hardware

konstruktørerne hos Holtec Automatic, har alle en elteknisk baggrund samt mekanisk indsigt. Ho os mener vi, at tilbundsgående og universel forståelse af enhver opgave, er en forudsætning inden projektering og komponentvalg. Gennem årene, har vi opbygget et tæt samarbejde med vores primære leverandører og et bredt kendskab til deres produkter. Når vi udvælger hardware ligger vi stor vægt på en høj kvalitet, tilgængeligheden verden over, prisen og supportmulighederne.

Vi samarbejder med de fleste store leverandører i branchen, og lagerfører i både Esbjerg og Lem. Vi er desuden UL-certificeret, hvilket gør os i stand til, at dimensionere, sammensætte og levere anlæg, der er godkendt til brug på det nordamerikanske marked.

Vi besidder et bredt kendskab til hardware på tværs af fabrikater. Vi har særlig stor kompetence og erfaring inden for:

  • Beckhoff
  • Siemens
  • Allen-Bradley
  • Schneider
  • Omron

I samråd med kunden udvælger vi den hardware, der passer bedst til det enkelte projekt og de konkrete ønsker. Efter konstruktion og montage af styringen programmeres og testes den.

Mangler du hjælp i forbindelse med dimensionering af hardware, er du altid velkommen til at kontakte vores konstruktionsafdeling. Vi tilbyder opgradering, udskiftning og optimering af både hardware og software på ældre og nyere anlæg.