Vores konstruktører har alle elteknisk baggrund samt mekanisk indsigt. Tilbundsgående og universel forståelse af opgaven er en forudsætning inden projektering og komponentvalg. Gennem årene har vi opbygget et tæt samarbejde med vores primære leverandører samt bredt kendskab til deres produkter. I vores valg af hardware vægter vi kvalitet, tilgængelighed verden over, pris og supportmuligheder. Vi samarbejder med de fleste store leverandører til branchen og lagerfører i både Esbjerg og Lem en lang række af de primære materialer. Holtec er desuden UL-certificeret, hvilket gør os i stand til at dimensionere, sammensætte og levere anlæg, der er godkendt til brug på det nordamerikanske marked.

Vi besidder et bredt kendskab til hardware på tværs af fabrikater – og har særlig stor kompetence og erfaring inden for Beckhoff, Siemens, Allen-Bradley, Schneider og Omron.

I samråd med kunden udvælger vi den hardware, der passer bedst til det enkelte projekt og de konkrete ønsker. Efter konstruktion og montage af styringen programmeres og testes denne.

Mangler du hjælp i forbindelse med dimensionering af hardware, er du altid velkommen til at kontakte vores konstruktionsafdeling. Vi tilbyder opgradering, udskiftning og optimering af både hardware og software på ældre såvel som nyere anlæg.

FÅ MERE AT VIDE