Per 1. august 2016 har automationsvirksomheden Holtec Automatic A/S ansat Per William Hansen som ny CEO. Beslutningen skal sikre optimalt fokus på virksomhedens drift samt fremtidige vækst og udvikling.

Holtec Automatic A/S, en af Danmarks førende automationsvirksomheder, får Per William Hansen som ny CEO fra den 1. august 2016. Han overtager pladsen efter Søren Jensen, der fremadrettet skal sikre øget fokus på strategisk forretningsudvikling med henblik på at fortsætte den markante vækst.

Gennem de seneste 25 år har Per William Hansen haft en række forskellige lederstillinger senest som produktions- og servicechef i EIVA. Med fem år som bestyrelsesmedlem i Holtec Automatic – heraf tre som formand – kender han virksomheden indgående. Han skal sikre, at kompetencer og processer udvikles parallelt med forretningen, og han ser frem til de nye udfordringer.

– Efter at have sat mit præg gennem bestyrelsesarbejdet glæder jeg mig til, at det nu bliver mere konkret. Jeg skal skabe den sammenhæng, der sikrer, at virksomheden fortsat er stærk. I Holtec Automatic, der rent geografisk er spredt over hele landet, er det vigtigt, at vi finder fælles fodslag såvel praktisk som kulturelt, siger Per William Hansen, kommende CEO i Holtec Automatic.

Forretningen skal fortsætte sin udvikling
I 2003 blev Søren Jensen partner i Holtec Automatic, der siden da er vokset fra at have seks medarbejdere til samlet at beskæftige 80 i dag. Under Sørens ledelse har virksomheden gennem de seneste år konsolideret sin position på det danske marked og samtidig etableret en ny afdeling i Kroatien.

– For at sikre, at Holtec Automatic fortsætter sin udvikling og vækst, helliger jeg nu min tid til at udvikle forretningen strategisk, herunder udviklingen af vores produktion i Kroatien, hvor der er et kæmpe potentiale. Det er en fuldtidsopgave, og med ansættelsen af Per William Hansen som ny CEO frigiver vi ressourcer, så vi kan fokusere på udviklingsarbejdet, siger Søren Jensen, nuværende CEO i Holtec Automatic.

Nyt bestyrelsesmedlem søges
Med udgangen af juli 2016 fratræder Per William Hansen posten som bestyrelsesformand, hvor han også udtræder af bestyrelsen. Søren Jensen fortsætter i bestyrelsen, og processen for at finde et nyt, eksternt bestyrelsesmedlem er igangsat.

Holtec Automatic er totalleverandør inden for industriel automation – herunder af styringer, robotter, softwareudvikling og alt fra simple til komplekse pakkeløsninger. Koncernen beskæftiger totalt 80 medarbejdere.