Holtec Automatic er en ekspertorganisation, hvor medarbejdernes erfaring, viden og analytiske evner er den væsentligste ressource. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder og går som regel ind i projekterne på et tidligt tidspunkt – ofte i udviklingsfasen.

I dag arbejder Holtec Automatic med virksomheder inden for en lang række brancher:

Vand

Holtec Automatic leverer automationsløsninger

Vand

Holtec Automatic leverer automationsløsninger til bl.a. industrielle vaskeanlæg og vaskesystemer samt løsninger til vandbehandlingssystemer.

Miljø

fokus på miljøsektoren

Miljø

Holtec Automatic har stærkt fokus på miljøsektoren, hvor vi bl.a. har levereret styringsløsninger til rensningsanlæg.

Energi

energisektoren

Energi

Inden for energisektoren leverer Holtec Automatic bl.a. løsninger til forbrændingsanlæg, biogasanlæg, vindkraftvirksomheder samt.

Maskinbyggere

totalløsninger for maskinbyggere

Maskinbyggere

Ideudvikling, sparring samt udvikling af del- og totalløsninger for maskinbyggere er fortsat blandt Holtec Automatics kerneydelser. Gennem årene har vores viden og kompetencer gjort en forskel i talrige udviklingsprojekter, hvor vi har medvirket til at skabe en lang række innovative og effektive løsninger.

Produktion/proces

optimering af processer og teknologier

Produktion/proces

Vi fokuserer på at øge kundernes indtjening gennem optimering af processer og teknologier. I mange tilfælde starter samarbejdet med måling på en given produktionslinje for at få udpeget optimerings muligheder.