QHSE

QHSE 2016-11-17T20:34:21+00:00

Dokumenter

I 2014 blev Holtec Automatic A/S certificeret i kvalitets  systemet  ISO 9001:2008, med HSE funderet i NORSOK S-006.

Holtec Automatic kvalitetsledelsessystem

Holtec Automatic A/S er certificeret i kvalitetsledelsessystemet ISO 9001:2008. Kvalitetsstyringen er udbygget med HSE grundlaget i NORSOK S-006. Det er med dette virksomhedens hensigt, at sikre overholdelse af kunders krav, myndigheds krav og egne krav.

Kvalitetsstyringen sker ved konstant evaluering af indsatse og resultater, samt ved forbedring og udvikling af virksomhedens produktfrembringelses processer. Kvalitetsstyringssystemet overvåges, styres og forbedres af kvalitetskoordinator Anette Munch, med aktiv deltagelse fra medlemmer af QHSE-gruppen og medarbejdere.

Medarbejdere i Holtec Automatic A/S kan altid tilgå gældende retningslinjer og dokumenter i systemets tilknyttede kvalitetshåndbog, hvilken er en online virksomhedsportal.

Holtec Automatic A/S er præ-kvalificeret i Achilles JQS og Sellihca , som underleverandør til olie-/ gas sektoren, samt vind sektoren i Norge og Danmark.
Holtec Automatic A/S er UL certificeret til at levere UL godkendte tavler til det Amerikanske og det Canadiske marked.
Holtec Automatic A/S har sin egen Installations autorisation, styret af fagligt ansvarlige Jørgen Mose. Dette for at kunne levere totalløsninger fra forsyningen til tavlen, til den sidste føler på anlægget.